familiesmit.reismee.nl

Dinsdag 14 juli

Dinsdag 14 juli

We hebben contact gehad met Brett! Ze hebben een goede reis gehad en 'wonen' nu in Harskamp, een bijzonder idee. Vanuit Schiphol hebben ze de trein naar Ede-Wageningen genomen. De eerste trein ging de verkeerde kant op, de tweede was goed! Vanaf het station zijn ze met de bus naar Harskamp gereden. Ons huis uitstekend gevonden. Ze hebben het prima naar hun zin en veel schik met de veulens en andere beesten. Leuk om te horen. Verder nog de nodige praktische dingen uitgewisseld. Zoals bijvoorbeeld het draaien van een 0 voor een buitenlijn, helemaal vergeten..

We hebben vandaag onze huurauto ingeleverd. Huub heeft uiteindelijk het GPS apparaat aan de praat gekregen en we zoefden zo naar Baltimore. En wat een uitzicht door alle ramen...

De weg terug naar huis verliep zonder noemenswaardige problemen. Shuttlebussen reden af en aan en alleen de trein liet wat langer op zich wachten. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt want we zijn meteen Washington DC in geweest. Het station ligt niet ver bij alle belangrijke regeringsgebouwen vandaan.

Leuk detail is dat er vandaag een belangrijke rechtszaak aan de gang was. (Welke weten we trouwens nog niet, even op het nieuws wachten) Buiten het gerechtshof stonden zowel CNN als CBS opnamen te maken. We stonden er natuurlijk met ons neus bovenop. Konden we mooi alle s goed bekijken. Zo stond de verslaggever van CBS keurig in pak, op een omgekeerde doos in zijn teenslippers. Tja, dat zie je niet op tv. Op de terugweg kwamen we de juryleden tegen.

Uiteraard was er overal veel beveiliging. Het wemelde van de wachten en politiemensen met en zonder hond.